Ciorba de post cu legume si zeama de varza

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
4 Dec 2016 | 5680 vizualizari
Ciorba de post cu legume si zeama de varza

mancare de post

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 3-4 linguri de ulei
  • 3 morcovi mari
  • 3 cartofi medii
  • 1 felie mare de telina
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 1 conserva mica de pasta de tomate
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 4 l apa plata
  • 1 cana zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura tarhon in otet
  • patrunjel si telina verde

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala bine sub jet de apa rece.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele, sotam cateva minute.

Adaugam telina taiata cubulete mici, morcovii taiati rondele, bobitele de mustar, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Mai sotam cca. 5 minute, apoi adaugam apa plata, acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mediu, pana patrunde usor furculita in rondelele de morcovi.

Adaugam mazarea si fasolea din conserve (scurse de apa), apoi pasta de tomate, turnam zeama de varza, mai dam cateva clocote, apoi stingem focul, punem tarhonul tocat si verdeata dupa gust.

Acoperim oala, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu legume si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de primavara

Postat de MotanLaOale

Ciorba de primavara

Morcovii si albitura se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se curata si se taie cubulete. Loboda, stevia si leurda se curata, se spala si se taie...

Citeste continuarea

Ciorba de praz

Postat de Pungasa_Rogue

Ciorba de praz

Prazul curatat de foi se spala si se taie bucati mari de 4-5 cm. Se inabusa, acoperind cratita cu un capac, in ulei, cu putina sare. Gogosarul se taie in doua, se curata de cotor si seminte si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2016, 13:24
la 04.12.2016, 13:56
buna
la 04.12.2016, 14:17
Ce bunătate de ciorbăăăăă!
la 04.12.2016, 14:19
Delicioasa!
la 04.12.2016, 15:20
as bea niste zeama de varza...)

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking