Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
12 Iun 2016 | 4035 vizualizari
Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume

mancare de post

Ingrediente

  • 2-3 cepe verzi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 150 gr. cubulete de morcov congelat
  • 250 gr. ciuperci de roua congelate
  • cca 1l apa plata
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata proaspata (marar,patrunjel)

Mod de preparare

Cepele verzi si ardeiul se curata, se spala si se taie bucatele.

Se pun la sotat intr-o oala in ulei alaturi de cubuletele de morcov congelat, cca 5 minute.

Adaugam apoi ciupercile de roua congelate, punem apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit 30 minute.

Incercam morcovii, daca sunt fierti adaugam in coirba 2 linguri de bulion si verdeata proaspat tocata.

Oprim focul,acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si dupa 5-10 minute portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pilaf de orez cu soia prajita

Postat de Valclaudia

Pilaf de orez cu soia prajita

Bucatile de soia le punem intr-o craticioara, adaugam 200ml apa rece si o lingurita de vegeta de legume. Punem craticioara la foc mic pana se umfla bucatile de soia. Dupa ce s-au umflat,...

Citeste continuarea

Cartofi cu usturoi si marar

Postat de Zamfira

Cartofi cu usturoi si marar

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si-i taiem bucatele. Amestecam uleiul cu usturoiul pisat si o turnam peste cartofii asezati intr-o tava. Dam totul la cuptor pentru 15 minute. Tocam mararul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2016, 18:45
Salivez la greu cu gandul la cat de buna o fi
la 12.06.2016, 18:52
chiar sunt super aromate ciupercutele de roua,Merisorule!
la 12.06.2016, 19:00
Chiar buna acum
la 12.06.2016, 19:08
Imi plac ciupercile, dar in ciorba inca nu le-am incercat! Suna bine!
la 12.06.2016, 19:15

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking