CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
17 Ian 2016 | 5141 vizualizari
CIORBA DE PRAZ  CU PIPOTA DE CURCAN

Am cam ametit poporul cu zeme chioare de legume . Asa ca am scos ,, ceva '' Din congelator . Adica un pachetel cu pipota si inima de curcan . Am pornit voiniceste la treaba folosind legumele ce-mi stateau la indemana .  

Ingrediente

  • 200 gr pipota + inima de curcan
  • 200 gr taitei cu ou -spatzle
  • 2 morcovi cuburi
  • 2 linguri ulei
  • 2 fire leustean din otet
  • 2 linguri pasta de ardei Kapia
  • 1 praz -tocat
  • 1 tija telina apio -cubulete
  • 1 cartof -cuburi
  • 1 ardei Kapia -rondele
  • 1 ardei iute -rondele
  • sare
  • piper-facultativ

Mod de preparare

  1. Am pus la fiert in apa cu sare pipota si inima de curcan bine spalate . Pentru rapiditate am fiert 20 minute in oala sub presiune .
  2. Se caleste  usor prazul si morcovul .
  3. Am adugat pasta de Kapia , cartoful , telina ,crengutele de leustean.
  4. Amestecati  si  adugati  zeama fierbinte  in care a fiert pipota .
  5. Se fierb legumele 15 minute . Sunt gata daca morcovul este patruns .
  6. Se pun si rondelele de ardei rosu si ardeiul iute . Se mai lasa cateva minute la fierbere medie .
  7. Gustati,sarati si acriti daca mai este nevoie .
  8. Feliati pipota in felii subtiri pe care le adugati la fiecare farfurie la servire .
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de vacuta cu rubarba

Postat de panacris

Ciorba de vacuta cu rubarba

Legumele se curăță, se spală și se taie bucățele mici, apoi se pun la călit în ulei cu puțină apă și sare, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Carnea de vită se taie...

Citeste continuarea

Supa Arthur, supa crema de legume

Postat de panacris

Supa Arthur, supa crema de legume

Legumele curățate și tăiate grosier se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, ulei și se adaugă apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2016, 23:59
Reteta s-a conturat ,, din mers '' pe masura prepararii . In ciuda acestui fapt a fost sen-za-ti-o-na-la de buna
la 18.01.2016, 04:55
vin sa gust
la 18.01.2016, 07:56
Ciorbele tale-mi plac mult si mie
la 18.01.2016, 07:59
Imi place prazul in ciorba, ii da un gust bun!
la 18.01.2016, 08:34
Buna!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking