Ciorba de primavara

Postat de RuxyRux in Ciorbe
9 Apr 2013 | 3668 vizualizari
Ciorba de primavara

O ciorbita minunata, cu un gust senzational...tinand cont ca acum pe piata sunt o sumedenie de frunze verzi va puteti juca si face combinatii dupa inspiratie :), eu am ales loboda, spanac si salata verde de aceasta data...

Ingrediente

  • 1 salata mare
  • 3 legaturi de loboda
  • 1 bol mare de spanac
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 morcov
  • 1 cartof mare
  • 10 linguri iaurt grecesc( 10%)
  • 5 linguri smantana
  • 1 ou
  • omleta din trei oua
  • 5 cani de bors
  • leustean
  • marar
  • tarhon
  • sare dupa gust
  • 2 linguri ulei( palmier)

Mod de preparare

Spalam si tocam marunt salata, spanacul, loboda, ceapa si usturoiul.

 Radem morcovul si taiem cartoful bucati.

Incingem uleiul, eu am folosit oala Zepter...adaugam pe rand ceapa si usturoiul apoi morcovul ras. Dupa un minut cu capacul pus adaugam si verdeturile, spanacul, loboda, salata. Punem din nou capacul si lasam in jur de 5 minute.

Adaugam cartofii si apa pana se acopera frunzele.

Lasam sa fiarba pana sunt gata cartofii( eu am folosit principiul Zepter).

Oul il amestecam cu smantana si iaurt, apoi cu o cana de bors, adaugam si putina zeama fierbinte din oala si turnam usor inapoi. Mai lasam ciorba sa dea cateva clocote. Acum e momentul sa potrivim gustul...eu am adaugat si restul de bors si sare dupa gust si verdeata tocata marunt.

Am preparat omleta din trei oua si am adaugat-o in ciorba. Dupa doua trei clocote am stins focul si am mai pus verdeata. 

E delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de primavara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de ciorba de stevie cu orez

Postat de Constelatialeu

Reteta de ciorba de stevie cu orez

Preparare reteta de ciorba de stevie cu orez Mai intai am cules stevia, am taiat coditele, am lasat doar frunzele, am spalat bine, apoi le-am taiat marunt. Am curatat ceapa, morcovul si...

Citeste continuarea

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita

Postat de panacris

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita

Legumele (ceapa, morcovii, pătrunjelul, păstârnacul, ardeiul kapia, apio și ciupercile) se curăță, apoi se toacă mărunt și se pun la călit într-o oală pentru ciorbă, de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2013, 19:56
place
la 09.04.2013, 19:59
sanatate curata...
la 09.04.2013, 20:06
Asta da, imi place,dar fara iaurt..
la 09.04.2013, 20:09
la 09.04.2013, 20:10
Ciorbita bunaaaa!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking