Ingrediente
- 3 buc spate de pui
- 2 cepe mici
- 3 morcovi
- 1 telina potrivita
- 2 pastarnaci ?
- 3 rosii mari
- 1 kg.fasole oloaga
- tarhon,leustean
- condiment de pui,sare
Mod de preparare
Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.
Legumele le-am curatat si le-am taiat cubulete(1 morcov l-am taiat rundele)
Carnea, legumele si fasolea pe care eu am avut-o in congelator, le-am pus in kukta(oala sub presiune)am umplut-o 3\4 cu apa rece ,am adaugat concentrat de pui,sare,otet de la tarhon 2 lg,am pus capacul si la foc cu ea.Cand a inceput sa fluiere,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba 3 min dupa ceas.Am oprit focul si am desfacut capacul care nu cade decat atunci cand nu mai e presiune in ea.Cand am putut da capacul jos,am pus in ciorba leustean si tarhon ,,,,,si gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|