Ciorba radauteana

Postat de Mokuska in Ciorbe
21 Sep 2014 | 5621 vizualizari
Ciorba radauteana

Cine nu mananca macar o data in viata ciorba radauteana, nici nu stie ce pierde. :x

Ingrediente

  • 1 spate pui
  • 1 pulpa pui
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cartof
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama a 1/2 de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Zarzavatul intreg si carnea spalata si curatata punem la fiert la foc mic. Dupa ce acestea au fiert le scoatem sa se raceasca (in afara de ceapa, cartofi si ardei).

In zeama clocotita aruncam usturoiul zdrobit, punem capacul si lasam 15 minute.

Intre timp zarzavatul si carnea tocam cat mai marunt.

Zeama o setrecuram si punem la fiert cu zarzavatul si carnea tocata.

Intre timp galbenusurile cu smantana le amestecam cu un tel foarte bine, treptat cu un polonic adaugam din zeama fierbinte peste oua si amestecand in continuu.

Compozitia obtinuta turnam peste ciorba clocotita, condimentam cu sare si zeama de lamaie dupa gust, dupa care stingem focul.

Se serveste cu patrunjel si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

Postat de Bucataras

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de oanapl

Ciorba radauteana

Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2014, 17:59
la 21.09.2014, 18:07
Preferata mea si a familiei mele!
la 21.09.2014, 18:11
buna buna
la 21.09.2014, 18:40
super buna ciorba radauteana e printre preferatele mele
la 21.09.2014, 18:45

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking