Ciorba de pui (Multicooker)

Postat de Dya in Ciorbe
3 Mai 2014 | 7266 vizualizari
Ciorba de pui (Multicooker)

O ciorbita acra, gustoasa, cu legume si verdeturi multe!

Ingrediente

  • carne de pui
  • 2 cepe uscate
  • 2 fire de ceapa verde
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un dovlecel mic
  • un morcov
  • o bucata de telina
  • un pastarnac potrivit
  • 2 cartofi mari
  • 10 rosioare
  • 1 litru de bors
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu ulei
  • o canuta cu suc de rosii/bulion (facut in casa)
  • o crenguta de cimbru uscat
  • verdeturi: loboda, leustean, patrunjel (cate o legatura mare din fiecare)

Mod de preparare

 

Incepem prin a fierbe carnea, timp de 20 de minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Adunam spuma formata pe parcurs, iar dupa fierbere, strecuram supa obtinuta. Intre timp, curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi mici. Optional, rosiile se pot trece prin razatoare. In vasul multicooker-ului adaugam cele 2 linguri cu ulei si legumele tocate (cu exceptia cartofilor), alegem din MENU functia de prajire, FRY, pentru 10 minute aproximativ, cat legumele sa se patrunda usor. Adaugam carnea de pui si supa fierbinte, alegem din MENU functia BOIL, cea de fierbere, si, pe masura ce apa incepe sa clocoteasca adaugam cartofii (in maxim 10 minute sunt fierti), saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii. Dupa finalizarea programului presaram verdeturile tocate si crenguta de cimbru. Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si  cca doi litri de apa.  Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa...

Citeste continuarea

Ciorba de primavara cu urzici pregatita la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Ciorba de primavara cu urzici pregatita la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Carnea se spala si se pune în vasul   Multicooker-ului Crock Pot Express cu gatire sub presiune , cu 2 l de apa rece. Se adauga sare dupa gust. Se închide capacul rotind din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2014, 22:57
delicioasa
la 03.05.2014, 22:58
la 03.05.2014, 23:14
tare buna
la 03.05.2014, 23:20
Arata mmmmmmm....imbietor!
la 03.05.2014, 23:22
Alexandra

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking