Ingrediente
- 1 salata verde creata mare
- 1 morcov
- 1 ceapa galbena
- 1 patrunjel radacina
- 1 felie telina
- 3 catei usturoi
- 3 linguri ulei de floarea soarelui
- 300 gr sunculita de porc semi-afumata
- 1 pahar smantana
- zeama de la o lamaie
- sare
- piper negru macinat
- Galuste de casa din : 2 oua +3 linguri faina alba +3 linguri gris
Mod de preparare
- Morcovul si patrunjelul se taie rondele.
- Sunculita si usturoiul se marunteste.
- Ceapa, ardeiul si telina se taie cuburi.
- Toate se soteaza in putin ulei.
- Turnati deasupra apa fierbinte pentru a grabi fierberea.Sarati .
- Cat fierb legumele se prepara galuste din oua, faina alba si gris [ am vazut la italience ca ele nu pun sare in aceste galuste ].
- Formati suluri de grosimea unui deget din aluatul framsntat [ nu foarte mult ]si taiati pe diagonala mici gnochi -galuste pe care le puneti la fiert in zeama.
- La sfarsit puneti in zeama salata taiata fideluta.
- Dregeti ciorba cu smantana, lamaie si piparati.
- Smantana se dilueaza cu zeama calda din oala si se toarna inapoi in oala, amestecand.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|