Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
18 Ian 2021 | 3406 vizualizari
Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

  O ciorba de salata este bine venita dupa o perioada de sarbatori  in care ne-am infruptat cu de toate. Totusi ceva-ceva proteina are nevoie. Nu merge chiar goala !!!

Ingrediente

  • 1 salata verde creata mare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa galbena
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 300 gr sunculita de porc semi-afumata
  • 1 pahar smantana
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper negru macinat
  • Galuste de casa din : 2 oua +3 linguri faina alba +3 linguri gris

Mod de preparare

  1. Morcovul si patrunjelul se taie rondele.
  2. Sunculita  si usturoiul se marunteste.
  3. Ceapa, ardeiul si telina se taie cuburi.
  4. Toate se soteaza in putin ulei.
  5. Turnati deasupra apa fierbinte pentru a grabi fierberea.Sarati .
  6. Cat fierb legumele se prepara galuste din oua, faina alba si gris [ am vazut la italience ca ele nu pun sare in aceste galuste ].
  7. Formati suluri de grosimea unui deget din aluatul framsntat [ nu foarte mult ]si taiati pe diagonala mici gnochi -galuste pe care le puneti la fiert in zeama.
  8. La sfarsit puneti in zeama salata taiata fideluta.
  9. Dregeti ciorba cu smantana, lamaie si piparati.
  10. Smantana se dilueaza cu zeama calda din oala si se toarna inapoi in oala, amestecand.

 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de eumimi

Ciorba de perisoare

Tocam ceapa julienne, morcovul il dam pe razataoare mare, iar ardeiul il tocam cubulete. Le calim impreuna doar pana se patrund putin, 7-8 minute, dupa care adaugam 1-2 cani de apa si lasam la...

Citeste continuarea

Luscos cu carne de rata

Postat de mihaelar63

Luscos cu carne de rata

Ceapa se taie marunt, morcovul se taie rondele. Legumele se soteaza usor in untura de rata. Varza se marunteste si se pune in oala peste legumele sotate. Adaugati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2021, 19:56
la 18.01.2021, 19:58
la 18.01.2021, 20:20
Pe placul meu...!
la 18.01.2021, 20:22
la 18.01.2021, 20:31
Delicioasa!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking