Ingrediente
- 500 de gr carne de vita
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi(am avut rasi la congelator)
- 2 cartofi
- 100 gr telina
- 1 patrunjel
- 200 gr varza alba
- 100 gr mazare
- 2 ardei grasi
- 200 gr bulion
Mod de preparare
Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece la fiert si se ia spuma din cand in cand cu spumiera. Se taie cubulete mici zarzavatul,(ardeiul,telina,patrunjelul), morcovul il putem pune ras sau cubulete.
Se calesc apoi in uleiul incins pana ceapa se inmoaie.Se adauga zarzavaturile calite in oala cu carne.
Cartofii se taie cuburi si varza fideluta. Se adauga si ele in oala plus si 1 lingurita de sare. Adaugam bulionul si mazarea.
Cand legumele si carnea sunt fierte potrivim de sare, adaugam verdeata si acrim cu zeama de tarhon.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|