Ciorba de varza cu os garf afumat si orez

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
29 Noi 2015 | 3905 vizualizari
Ciorba de varza cu os  garf afumat si orez

Nu au nu stiu cata carne oasele garf [https://dexonline.ro/lexem/garf/22805] afumate dar sunt ideale pentru a da gust bun unei ciorbe de varza sau fasole .

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 1 os garf afumat 1 ceapa galbena
  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • 3 linguri orez
  • 1 lingura pasta ardei cu telina
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • 1 pahar bukion rosii
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 crenguta uscata de cimbru
  • sare
  • smantana -acultativ

Mod de preparare

  1. Osul afumat se spala si se pune la fiert in 3 l apa .
  2. daca este nevoie se spumeaza cu ajutorul unei palete sau a unei site mici de ceai [ pe care o folositi doar in acest scop].
  3. Legumele se spala si se curata.
  4. La oala  clocotinda se aduga ceapa uscata intreaga si morcovii taiati rondele. Se mai pun pastele de ardei, mararul si cimbru.
  5.  Dupa 20 minute cand morcovii sunt patrunsi se aduga si varza taiat fideluta si  orez.
  6. 10 minute  sunt suficiente verzei sa se fiarba.
  7. In acest moment se acreste cu bulion si se sareaza daca este nevoie.
  8. Serviti  ciorba decorata cu marar verde si codite de ceapa verde.
  9. Noi am servit cu ridichi ceapa verde si ardei iute.
  10. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu os garf afumat si orez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba Radauteana (Reteta Video)

Postat de Ina75

Ciorba Radauteana (Reteta Video)

Pregatim aragazul si o oala in care punem apa rece. Adaugam carnea de pui si o lasam sa fiarba. Adunam des si indepartam spuma care se formeaza deasupra. Curatam ceapa. Taiem morcovii in bucati...

Citeste continuarea

Bors de urzici cu fasole

Postat de Ksenya

Bors de urzici cu fasole

Tocam ceapa si o punem in ulei la calit cu putina sare si jumatate de cescuta apa, cand ceapa devine sticloasa adaugam radacinoasele date prin razatoare, lasam totul la inabusit la foc mic cca 7...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2015, 21:37
Ce bunaciune, vreau,vreau...
la 29.11.2015, 21:41
Mie foame Arata deliciosa ciorbita La favorite cu ea
la 29.11.2015, 21:44
regina a ciorbelor super mega apetisante,.... trimite-mi adresa sa stiu unde sa vin la masa!
la 29.11.2015, 21:45
delicioasa ciorbita
la 29.11.2015, 21:51
Claudia cu mare drag

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking