Ciorbă de varză murată cu afumătură și perișoare
Postat de panacris in Ciorbe 3 Ian 2014 | 8407 vizualizari
O ciorbă specifică și de nelipsit în familia mea în perioada sărbătorilor de iarnă.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (33)
la 03.01.2014, 14:49
Cristina , du-le mama , sa vada si ele ce inseamna mancare adevarata ... ai si gamele si sufertas .
la 03.01.2014, 14:55
daaaa, delicioasa!
la 03.01.2014, 14:55
ce bunatate!
la 03.01.2014, 15:09
Onesta daaa, merge și în recipiente de plastic
la 03.01.2014, 15:27
Cred ca e tare gustoasa ciorba ta!! Nu am facut niciodata ciorba cu varza acra, dar nu are ce sa nu fie bun atata timp cat acresti ciorbele cu zeama de varza...Super!!
la 03.01.2014, 15:34
Simo, cum așa Doar în zona noastră se consumă astfel de ciorbe, mai ales când se taie porcul
la 03.01.2014, 15:58
Nici eu nu am facut niciodata, dar trebuie incercat neaparat. Arata foarte bine!!
la 03.01.2014, 16:27
Exact asa cum imi place
la 03.01.2014, 18:22
ce mult imi place
la 03.01.2014, 18:59
Mmm ce bunatate
la 04.01.2014, 15:55
la 04.01.2014, 23:04
Vai dar buna mai arata!!!! Mi-e o foame de-as veni urgent la masa...insa stiu ca-i tarzior si s-ar putea sa ma trimiti inapoi de unde am venit ) deci mai bine merg la nani Imi place mult!
la 05.01.2014, 16:57
Ruxy, azi am terminat și ultima porție Cum știți sarmalele și ciorba d varză sunt mai bune cu căt sunt mai vechi
COMENTEAZA