Ciorba de zucchini cu leurda

Postat de Valclaudia in Ciorbe
7 Apr 2017 | 1929 vizualizari
Ciorba de zucchini cu leurda

retete de post economice

Ingrediente

  • 2 zucchini
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/4 radacina de telina
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 borcan mic zarzavat pentru ciorbe
  • 1 legatura de leurda proaspata
  • leustean verde
  • sare si piper dupa gust
  • cca 2l apa plata

Mod de preparare

Toate legumele se curata si se spala bine, sub jet de apa.

Ceapa o taiem bucatele si o punem la sotat in ulei, impreuna cu fasiile de ardei rosu si de cubuletele de telina. Sotam 4-5 minute la foc mediu spre mic.

Adauga apoi zarzavatul pentru ciorba, apa plata, foaia de dafin si boabele de mustar.

Lasam sa dea in clocot, apoi punem cuburile de zucchini (eu am pastrat si coaja pe zucchini pentru culoare). Fierbem 10 minute, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust, oprim focul, adaugam leurda taiata fasii si leustean verde dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zucchini cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu leguma porcu (leguma mea preferata)

Postat de Constelatialeu

Ciorba cu leguma porcu (leguma mea preferata)

Mai intai am pus oasele la fiert cu putina sare in oala sub presiune. Dupa ce au fiert oasele le-am scos din zeama, am maruntit carnea de pe ele, oasele le-am taiat pe din doua, ca-mi place mult...

Citeste continuarea

Dresală (sărbușcă) de legume

Postat de ela2015

Dresală (sărbușcă) de legume

Într-o oală înaltă (oala în care vom pregati ciorba) punem 500 ml. de apă rece la încălzit. Cănd apa bolborosește ușor punem rondelele de morcovi la fiert (pentru 20...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2017, 06:43
Ce ciorbiță bună!
la 07.04.2017, 07:39
Si mie-mi place mult
la 07.04.2017, 08:03
la 07.04.2017, 08:24
la 07.04.2017, 08:49

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking