Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli

Postat de Valclaudia in Ciorbe
1 Iun 2015 | 3567 vizualizari
Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli

Ingrediente

  • 4 tije de sparanghel alb
  • 1 broccoli
  • 2 pulpe superioare de pui (dezosate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1,5l apa plata
  • cca 10 cm praz (partea verde)
  • patrunjel verde proaspat tocat

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Pulpele de pui le curatam de piele, le spalam si le taiem bucatele.

Sparanghelul il curatam de partea lemnoasa, il spalam si il taiem bucatele.

Punem lingurita de ulei de masline in oala, adaugam bucatile de carne, bucatile de sparanghel, prazul taiat si le lasam sa se gateasca la foc mic cca 5 minute.

Adaugam buchetelele de broccoli si mai sotam legumele si carnea inca 5 minute.

Adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa plata si lasam sa fiarba ciorba pana patrunde furculita usor in carne.

Oprim focul,presaram patrunjel verde tocat, acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de pui cu taietei de casa

Postat de Jymy

Ciorba de pui cu taietei de casa

Fierbem tacamurile de pui (adunand spuma formata, ori de cate ori este necesar). Adaugam legumele tocate si le fierbem cam 20 de minute. Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de...

Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat

Postat de mihaelar63

Ciorba  ardeleneasca  de cartofi cu os afumat

Osul se opareste cu apa clocotita apoi se pune la fiert (apa  sa-l acopere). Legumele se curata si se spala. Ceapa morcovul, patrunjelul radacina si Kapia se taie cubulete si se pun la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2015, 17:10
la 01.06.2015, 17:34
la 01.06.2015, 18:01
la 01.06.2015, 18:45
buna ciorbita
la 01.06.2015, 20:03
buna

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking