Ciorba din carne de miel marinata cu aparatul de marinat FoodSaver
Postat de CulinaryRainbow in Oaie 15 Apr 2016 | 3495 vizualizari
Îmi place mult ciorba de miel. Aș putea spune că-i preferata mea în fiecare primăvară. Da, am preferințe în funcție de sezon. Mama o pregătea mereu înainte de Paști. Folosea capul de miel și carne extra, dar mai ales multă ”laba gâștii” și iaurt de casă ori ”lapte prins”. Abia așteptam s-o gust!
Azi am pregătit-o și eu într-un mod diferit. Am folosit coaste de miel marinate cu ajutorul aparatului de marinat FoodSaver , la care am atasat caserola pentru marinare rapida . Carnea a fiert mult mai repede iar gustul ei a fost mai mult spre neutru decât cel obișnuit, de miel.
Aparatul de marinat Food Saver s-a dovedit util atat pentru a obtine un plus de aroma intr-un timp foarte scurt, cat si pentru a da fragezime carnitei si un gust tare bun. Am pregatit-o mult mai repede decat de obicei si greu s-ar fi putut spune ca este o ciorba de miel, atat de putin pregant era gustul specific acestei carni.
Inapoi la reteta
|