Ciorba din maruntaie de gasca

Postat de mamaieelena in Supe/Ciorbe
16 Sep 2011 | 5030 vizualizari
Ciorba din maruntaie de gasca

Ingrediente

  • 4 copanele de la aripile gastei
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 bucata mica teleina(o felie)
  • 1/2 de praz
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri rase cu orez
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1/2 l bors pregatit in casa
  • 3 fire de patrunjel
  • 3-4 fire de leustean
  • 2 rosii
  • 2 oua

Mod de preparare

Am spalat bine copanelele si le-am pus in apa rece la fiert .Dupa aproximativ 30 de minute am pus si zarzavaturile tocate cu mana in oala la fiert mai putin rosiile deoarece le-am pus catre sfarsit ,deasemeni tocate cu mana apoi am adaugat si borsul a mai lasat cateva clocote si am potrivit gustul de sare.

Intr-un castronel am spart ouale pe care le-am batut cu furculita si 3-4 linguri de zeama din ciorba dupa care am adaugat totul in oala.Am lasat sa mai clocoteasca cateva secunde si am pus verdeata pe deasupra am oprit focul.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din maruntaie de gasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de eumimi

Ciorba de perisoare

Tocam ceapa julienne, morcovul il dam pe razataoare mare, iar ardeiul il tocam cubulete. Le calim impreuna doar pana se patrund putin, 7-8 minute, dupa care adaugam 1-2 cani de apa si lasam la...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Postat de mihaelar63

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Carnea de miel cu os se spala bine si se pune in 3 l apa cu sare la fiert . Legumele se curata , se spala . Fasolea se decongeleaza la temperatura camerei . Taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2011, 08:59
bun
la 17.09.2011, 09:40
Gasca ta Mamaie are 4 aripi ... buuun
sa-mi dai si mie de samantza
la 17.09.2011, 13:19
multumesc gabytza
la 17.09.2011, 13:23
draga onesta daca vrei si detalii :iata ca am cumparat aceste maruntaie din Ungaria de la supermarchet de la Auchan si cu samanta mai vedem noi cum o scoatem la capat cine stie
la 17.09.2011, 15:16
buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking