Ciorbă din piept de porc

Postat de ionix in Ciorbe
16 Oct 2010 | 11004 vizualizari
Ciorbă din piept de porc

pozele nu-s prea clare din cauza ca era fierbinte, aburii bata-i vina :S:S

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc
  • 2 gogosari
  • Doua linguri cu zarzavat
  • 600 ml bors
  • 2 morcovi
  • Doua cepe
  • telina mica
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 pastarnac mare
  • rola cu taitei de casa
  • legatura de patrunjel
  • 3,5 l apa

Mod de preparare

 Dupa ce am curatat si spalat legumele, Se pregatesc astfel:

-ceapa taiata cubulete

-Morcovul taiat cubulete

-gogosarii taiati cubulete

- pastarnacul taiat fasii mai groase

-telina taiata-n 4

 Pieptul de porc se spala bine, se opareste si apoi se spala iar in apa calda.

Se pune iar la fiert in apa calda si cand apa incepe sa clocoteasca adaugam legumele, cozile de patrunjel si zarzavatul.

Se fierbe la foc iute pana incepe a da in clocot si apoi lasat la foc mic.

Lasam sa fiarba vreo o ora si ceva iar apoi adaugam sucul de rosii.

Cand carnea e aproape fiarta adaugam borsul, care a fost dat intr-un clocot inainte.

Lasam sa dea iar intr-un clocot si adaugam taiteii.

Dupa 8-9 minute adaugam sare si piper dupa gust iar apoi stingem focul.

Punem patrunjel tocat si servim.

Sotul a servit-o cu un ardei iute gras in farfurie.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă din piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de dovlecel cu piept de porc afumat

Postat de Valclaudia

Ciorba de dovlecel cu piept de porc afumat

Dovlecelul se curata de coaja si de seminte, apoi se taie cubulete. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se caleste in ulei 2-3 minute, apoi adaugam pieptul de porc afumat taiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2010, 17:51
dar gatesti nu te joci
la 16.10.2010, 18:00
la 16.10.2010, 18:16
stiu si eu cum e cu aburii ..k si eu cand fac de mancare ,mai pozez fierbinte si se vad aburii
la 16.10.2010, 18:21
@Ela... nu chiar am facut-o cam acum doua saptamani... dar daca stau 2-3 zile pe bucataras, atunci postez tot ce fac intr-o saptamana

@Adina..pofta mare

@Roxy... eu mai aburesc si lentilele
la 16.10.2010, 18:59
ionix, asa-i ca nici de aici nu ai mnacat?....................offffffffffffffff, greu,greu..............

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking