Ciorba "In sfarsit a venit primavara!"

Postat de Brindusa in Supe/Ciorbe
9 Apr 2010 | 4569 vizualizari
Ciorba "In sfarsit a venit primavara!"

Si ce de verdeturi sunt in piata!

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 legaturi loboda
  • 2 morcovi noi
  • 1 bucata telina (veche, ca' n-a iesit aia noua)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 linguri ulei de porumb (sau de care ai)
  • sare dupa gust
  • 1/2 l bors
  • 5 l apa

Mod de preparare

Dupa ce am ciopartit toate legumele cum mi-a venit la mana, am calit putin ceapa, usturoiul, morcovii si telina in uleiul incins. Le-am pus apoi in apa care fierbea, am lasat 5 minute si am adaugat loboda si 1/2 din patrunjel si leustean. Am lasat sa fiarba vreo 10 minute, am pus borsul sa dea vreo 2 clocote, am potrivit de sare, am a runcat si restul de verdeata si ... gata ciorbita. Cand am servit-o mancaciosilor mei, am pus putina smantana. Merge foarte bine si fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "In sfarsit a venit primavara!"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de sfecla

Postat de oanapl

Supa crema de sfecla

Fierbi sfecla în coajă, o lași să se răcească si o cureți. Speli legumele și le cureți. Tai ceapa peștișori, morcovul și păstârnacul le tai rondele, roșia, ardeiul și...

Citeste continuarea

Supa de crap cu mazare si smantana

Postat de mihaelar63

Supa de crap cu mazare si smantana

Bucatile de crap se spala si se pun la fiert 10 minute in apa cu sare. Legumele se curata si se spala. Gogosarul, ceapa si coditele de patrunjel se toaca marunt si se calesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2010, 21:27
Brandusa, floare a primaverii , ne-ai adus si vitamine si miros de floare!
la 09.04.2010, 21:35
te pup, Teo.
la 09.04.2010, 21:48
Ce buna! si mie imi place cu smantana!
la 09.04.2010, 21:52
sotul meu o prefera rece
la 10.04.2010, 10:46
Super ciorba! N-am auzit de o ciorba care sa se faca mai repede. Unul dintre mancaciosi e suparat ca s-a terminat ciorbita ?

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking