Ingrediente
- 1 os de vita
- pulpa de porc
- 1 morcov
- 1 ceapa alba
- 1/2 ardei gras
- 3 cartofi
- 1 lingura de orez
- 1 bucata telina
- 1 rosie
- 2 linguri de bulion
- condimente: vegeta/piper
- 1/2 lingura bors maggi cu legume
- tarhon in otet
- patrunjel proaspat
- ulei de masline
Mod de preparare
Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.
Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se toaca marunt,morcovul rondele,ardeiul cuburi mici,telina se da pe razatoare,si orezul se clateste sub jet de apa rece.
Se lasa cateva minute la calit,dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.
Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.
Cand este gata se adauga tarhonul in otet(dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
|