Rețetă de ciorbă rădăuțeană
Postat de Bucataras
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....
Citeste continuareaO ciorba gustoasa foarte asemanatoare cu ciorba de burta , doar ca se face din piept de pui .Este foarte apreciata de familia mea .
Ingrediente
Mod de preparareIntr-o oala de 5 litri punem 4 litri de apa si pieptul de pui , un praf de sare si lasam sa fiarba spumand din cand in cand . Intre timp curatam ceapa , morcovii,pastarnacul , telina si le adaugam in oala intregi . Prazul si usturoiul verde se spala , se taie marunt si se pun in oala la fiert . Curatam usturoiul si il pasam . Scoatem pieptul si il taiem julien . Strecuram ciorba si blendaruim legumele . Le punem in ciorba strecurata impreuna cu carnita . Cele 2 oua , smantana , faina si usturoiul se amesteca se pune un polonic de ciorba calda si se desarta in oala . Se lasa aproximativ 10 minute sa fiarba , se adauga sare si piper dupa gust . Eu am pus 2 linguri de otet din borcanul cu ardei iuti . La final presaram patrunjel verde . Ciorba este gata , se serveste calda cu ardei iuti si smantana . Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Bucataras
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....
Citeste continuareaPostat de oanapl
Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|