Ciorba Radauteana

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
30 Apr 2014 | 5421 vizualizari
Ciorba Radauteana

Musai trebuia sa o incerc,ca prea aparea in meniuri si al meu sot mai mereu ii spunea ca a mancat ciorba Radauteana.Ca de ,trebuie sa-mi dea raportul sa vad ce mananca la servici....Ma declar satifacuta,chiar daca mie pieptul de pui nu prea imi place,e prea fad,ramane-n gat.....

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare cca 700-800 g
  • 1 telina potrivita
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 400 g smantana 40% grasime
  • 3 galbenusuri de ou
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • otet
  • 1 morcov mic si un ardei capia rosu
  • patrunjel

Mod de preparare

Mai intai punem la fiert pieptul de pui si legumele curatate si spalate. Avem grija sa luam spuma formata. Cand au fiert si pieptul si legumele, le scoatem din zeama, strecuram zeama si o punem din nou in oala. Pieptul de pui il taiem fasiute. Morcovul, pastarnacul si patrunjelul le-am taiat cubulete mici. Punem in zeama pieptul de pui taiat si morcovul, pastarnacul si patrunjelul si lasam oala pe foc.

Separat frecam galbenusurile cu faina si smantana, adaugam sare si piper, tragem oala de pe foc si turnam compozitia in oala amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. Punem oala din nou pe foc sa mai fiarba 10 min. Pisam usturoiul si il adaugam in ciorba, punem si otet dupa cat vrem de acra si patrunjel taiat marunt. Tragem oala de pe foc si separat calim morcovul ras si ardeiul rosu, pana se inmoaie si apoi il punem in cioarba pentru o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Retete similare

Ciorba radauteana

Postat de AlexTeacher

Ciorba radauteana

Pune puiul la fiert in apa rece, la foc mic. In momentul in care se formeaza spuma, ia-o cu ajutorul unei spumiere; Taie telina rondele mari, ceapa in 2, iar bucatile de pastarnac, 3 morcovi si...

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de Pungasa_Rogue

Ciorba radauteana

Se spala carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Cand se formeaza spuma, aceasta se indeparteaza. Se adauga ceapa (curatata de foi si spalata), morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 30.04.2014, 19:01
Mulțumesc pentru masă!
la 30.04.2014, 19:01
Buna!!!!!!!!!!!!!!!
la 30.04.2014, 19:12
Se vede treaba ca te-ai invatat in mot!
la 30.04.2014, 19:12
am facut si eu zilele astea e una din preferatele mele!
la 30.04.2014, 19:13
grozav de buna!!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking