Ciorba rapida de cartofi cu carnati picanti

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
24 Noi 2018 | 3953 vizualizari
Ciorba rapida de cartofi cu carnati picanti

 La aceasta reteta am folosit o bucata de carnat picant unguresc de Bekescsaba cu boia. Nu mai ai nevoie de mare lucru sa dai gust si culoare unei ciorbite de cartofi.  

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri otet mere
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 tija de telina verde apio
  • 1 bucata carnat afumat picant unguresc cu boia [ 250 gr ]
  • suc de rosii /smantana -optional
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati cartofii, morcovii si ceapa.
  2. Spalati patrunjelul verde si tija de telina.
  3. Taiati rondele carnatul unguresc picant.
  4. Ceapa se taie cubulete, morcovii rondele.Telina se taie si ea marunt.
  5. In uleiul fierbinte se prajesc carnatii cu boia sa elibereze aroma si culoarea.
  6. Tot acum sotati ceapa si morcovul. Sarati usor.
  7. Turnati in oala doi litri de apa fierbinte si lasati sa dea in clocot 10 minute.
  8. Adaugati cartofii taiati cuburi si telina verde.
  9. Fierbeti pana cartofii si morcovul sunt  patrunsi.
  10. Am acrit cu otet de mere.
  11. Daca puneti suc de rosii, mai lasati sa fiarba cateva minute.
  12. Gustati si sarati/Acriti daca mai este nevoie.
  13. La servire se presara pe deasupra patrunjel verde tocat.

             Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de cartofi cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Ciorba din coada de vita

Postat de Bucataras

Ciorba din coada de vita

Spala bine bucatile de coada de vita si pune-le la fiert, cu putina sare. Spumuieste bine, apoi lasa coada sa fiarba la foc moale, indelung, pana se inmoaie carnea si se desprinde usor de pe...

Citeste continuarea

Ciorba de naut cu fasole galbena

Postat de Valclaudia

Ciorba de naut cu fasole galbena

Curatam ceapa verde, o spalam si o taiem bucatele, apoi o punem la sotat impreuna cu morcovii curatati, spalati si taiati rondele. Adaugam telina trecuta pe razatoarea cu ochuri mici, boabele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2018, 20:21
Foarte bună, ținând cont de ingrediente...!
la 24.11.2018, 20:32
Este numai buna acum pe frigul asta!
la 24.11.2018, 20:39
la 24.11.2018, 20:42
Buna!
la 24.11.2018, 21:03

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking