Ciorbita cherry

Postat de theodora in Ciorbe
25 Mar 2010 | 4177 vizualizari
Ciorbita cherry

este de fapt ciorba de rosii dar dintr-acelea mici pe care mi le aduce un tataie de la el de la sat

Ingrediente

  • 300g rosii cherry
  • 2 morcovi o ceapa un ghemotoc de fidea
  • 500 ml de supa clara de pui
  • 2 lg de pasta de rosii
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

se pun 2l de apa la fiert cu un cub de knorr si cateva picaturi de ulei de masline.cand a dat in clocot se adauga ceapa taiata marunt,morcovii dati pe razatoare si rosioarele intregi,se lasa la fiert pana cand sunt aproape gata pt a adauga lg de pasta de rosii,cimbru si cei 500ml de supa,se mai da in cateva clocote si apoi se adauga fideaua si se lasa pana cand este gata aceasta.la sfarsit se presara patrunjel verde,se acopera oala si se inchide focul.pofta maree!!! se serveste atat calda cat si rece(este ff racoroasa)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cherry" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba pe pui cu fasole fideluta si dovlecel

Postat de Constelatialeu

Ciorba pe pui cu fasole fideluta si dovlecel

Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele, am fost in gradina si am luat ceapa verde, fasolea fideluta, dovleceii si mararul. Amestecul de morcov, pastarnac si ardei l-am pus in apa rece sa mai...

Citeste continuarea

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

Postat de rhapsody

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam. 2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2010, 23:58
buna ,chiar nu am intrat pe pagina ta de ceva vreme uite ca dau o fuga acum prin pagin ta
la 07.09.2010, 08:51
LA MULTI ANI ! sanatate si fericire.
la 07.09.2010, 09:28
La multi ani!
la 07.09.2010, 11:12
La multi ani cu impliniri
la 07.09.2010, 11:28
La multi ani!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking