Ciorbita de perisoare cu bors

Postat de Mihaela11_jo in Vita
28 Apr 2011 | 3259 vizualizari
Ciorbita de perisoare cu bors

Ingrediente

  • 250 grame carne toccata de vita  
  • 1 ceasca de orez  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 4-5 morcovi mari  
  • 1 cub Maggi supa de pui  
  • bors Delik’at  
  • 1 ou mic  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 1 cutie de smantana( 170grame)  
  • frunza de patrunjel verde  
  • 3-4 linguri ulei de masline  
  • 3-4 linguri faina

Mod de preparare

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea mare. Se amesteca incontinuu cca 2-3 minute , apoi se adauga apa fierbinte,sare dupa gust si cubul de Maggi.

Intr-un bol se amesteca ½ ceapa taiata marunt, orezul,carnea tocata,oul,sare si piper proaspat macinat dupa gust;se iau cu o lingurita perisoare care se trec prin faina. Dupa 20 de minute se adauga in ciorbita de morcov; se adauga si borsul si se lasa pana au fiert perisoarele.

Se drege ciorbita cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de perisoare cu bors" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorbita de perisoare cu amestec de legume

Postat de Constelatialeu

Ciorbita de perisoare cu amestec de legume

Ca sa merga treaba bine si repede,ne apucam sa facem perisoarele.Amestecam carnea tocata cu ceapa taiata marunt,adaugam condimentele,sare,piper,cimbru,dupa gust ( fiecare cat crede de cuviinta),...

Citeste continuarea

Ciorbita de perisoare

Postat de susu

Ciorbita de perisoare

Tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul il dam prin razatoarea mica si albitura prin razatoarea mare. Eu am folosit si putin praz pe care l-am taiat o parte mai marunt si o parte bucati mai mari...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2011, 22:33
asta e clar pentru mine... revin la ea cu like
la 28.04.2011, 23:14
Rocsi
la 28.04.2011, 23:24
eu sunt fan ciorbite
la 28.04.2011, 23:48
Diana
Si mie imi plac, mai ales sa fie putin mai acre
la 29.04.2011, 00:24
ce ne potrivim noi la gusturi

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking