Ciorbita de pui cu galuste imperiale

Postat de bitza in Ciorbe
26 Feb 2010 | 4640 vizualizari
Ciorbita de pui cu galuste imperiale

by miha

Ingrediente

  • 1 pui(eu am avut de casa)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • pasta,bulion etc
  • galuste imperiale:
  • 50 g cascaval
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 3 oua
  • sare,piper

   

Mod de preparare

Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert.

Galustele:Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se potriveste de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aprox.1 cm.Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii,aprox 15 min.se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite.

Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund(eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).Se seveste cu patrunjel verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorbă rădăuțeană la Zepter

Postat de panacris

Ciorbă rădăuțeană la Zepter

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tocat mărunt, apoi se completează cu borș și apă, se asezonează de sare piper...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare

Curatati si spalati legumele. Tocati cubulete marunte ceapa, gogosarul, morcovul si telina. Sotati usor pentru inceput ceapa si gogosarul. Adaugati morcovul si telina....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2010, 20:32
la 26.02.2010, 21:23
multumesc miha pt reteta
la 26.02.2010, 21:53
la 27.02.2010, 08:06
trebuie sa fac si eu galuste de astea
la 27.02.2010, 09:26
foarte interesant! bravo!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking