Ciorbita de vacuta

Postat de roxanabucataras in Ciorbe
19 Noi 2011 | 4603 vizualizari
Ciorbita de vacuta

Ingrediente

  • 1kg carne de vitel, preferabil si cu os
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • o ceasca de orez
  • o lingura pasta de tomate
  • o rosie
  • leustean, patrunjel  

Mod de preparare

Spal carnea bine, o tai cubulete, las si pe os ceva carne si o pun la fiert in apa rece cu putina sare si ulei. Spumez bine cand carnea incepe sa fiarba. Tai legumele cubulete mici, ceapa marunt si cand carnea este aproape fiarta le adaug. Aleg si spal orezul si dupa ce au fiert putin legumele il adaug. Dau rosia pe razatoare, o pun intr-un vas rezistent la flacara, pun pasta de tomate si un strop de ulei si le pun la calit la foc mic, cateva minute. Adaug in ciorbita dupa ce aproape a fiert bobul de orez. Mai las 10 minute si dupa ce opresc focul adaug verdeata taiata marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorbita de vacuta

Postat de rocsi_1612

Ciorbita de vacuta

Carnea de vacuta se spala bine si se taie bucatele mici. Intr-o oala nu prea mare se pune mai bine de jumatate cu apa. oala o punem pe foc,iar cand apa incepe sa fiarba se adauga carnea,care...

Citeste continuarea

Ciorbita de vacuta

Postat de Constelatialeu

Ciorbita de vacuta

Se spala si se pune la fiert carnea de vita cu putina sare.Se spumeaza pana cand nu se mai ridica spuma deasupra.Cand este fiarta se scoate carnea si se taie cubulete.Separat avem pregatite...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2011, 18:37
bun
la 19.11.2011, 19:35
la 19.11.2011, 21:10
buna buna
la 19.11.2011, 21:25
ce de mult timp nu am mancat o ciorbita de vacuta
la 20.11.2011, 19:33

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking