Ingrediente
- 1 kg ciuperci proaspete
- 4-5 cepe mari
- 2-3 catei usturoi
- 2 linguri faina
- apa
- 1 lingura si jumatate pasta de tomate
- ulei
- vegeta
- piper
- patrunjel
- marar
Mod de preparare
Ciupercile le curatati de pielita,le spalati bine si le taiati felii.
ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.
intr-o cratita se pune putin ulei peste care se pun ciupercile si ceapa.se pune un capac peste ele,se amesteca din cand in cand.
o lasati la foc pana se retrage toata apa lasata de ciuperci.
cand ciupercile sunt aproape gata,intr-o farfurie se amesteca faina cu apa bine,pasta de tomate ,patrunjelul si mararul tocat marunt,si se toarna peste ciuperci.
usturoiul se curata si se toaca si el marunt si se pune peste ciperci si se da gust cu vegeta si piper.se mai lasa circa 10 min pe foc.
se serveste alaturi de mamaliguta...
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|