Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.

Postat de dicarmencitta1957 in Pui
22 Apr 2010 | 7888 vizualizari
Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.

by dicarmencitta1957 O mancare usoara si gustoasa pe placul baietilor mei.

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignion.
  • 6 pulpe superioare de pui.
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 linguri de amidon alimentar.
  • 1 ceapa rosie(casalot).
  • Condimente:
  • sare,
  • piper roz proaspat macinat,
  • 1 praf de tarhon,
  • 1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.

Mod de preparare

 Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o craticioara pe foc cu un pahar de apa, le lasam sa dea intr-un clocot si apoi le dam deoparte.Separat intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei de masline extravirgin,cam 2 minute dupa care in alta cratita punem ciupercile carnea si ceapa calita.Asezonam cu condimentele dorite,din cele 2 linguri de amidon facem un sos cu putina zeama de la puiul fiert,turnam peste tot ce avem in cratita si dam cratita la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rasol de pui (de tara)

Postat de Dya

Rasol de pui (de tara)

Dupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii...

Citeste continuarea

Chifle umplute (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Chifle umplute (reteta video)

Umplutura: Intr-un bol puneti carnea, peste carne puneti branza, apoi puneti masline verzi si masline negri. Puneti si cascaval, opriti cam 50 g de cascaval le veti folosi la sfarsit. Puneti sos...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 13:16
ah asa o facea si mami cu tarhon, e super bun ! ciuperci cu pui si tarhon! o nebunie! sunt prima asa ca dau cele 5 furculite cu toata placerea!
la 22.04.2010, 13:17
uff, iar nu se vad furcile!
la 22.04.2010, 18:22
Multumesc mult epurasha2bb.
la 22.04.2010, 18:32
cu placere, hai ca acum se vad si furculitele!
la 22.04.2010, 18:52
Ai dreptate,trebuie sa apesi cu nadejde ca sa se inverzeasca furculitele.

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking