Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.

Postat de dicarmencitta1957 in Pui
22 Apr 2010 | 7896 vizualizari
Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.

by dicarmencitta1957 O mancare usoara si gustoasa pe placul baietilor mei.

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignion.
  • 6 pulpe superioare de pui.
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 linguri de amidon alimentar.
  • 1 ceapa rosie(casalot).
  • Condimente:
  • sare,
  • piper roz proaspat macinat,
  • 1 praf de tarhon,
  • 1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.

Mod de preparare

 Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o craticioara pe foc cu un pahar de apa, le lasam sa dea intr-un clocot si apoi le dam deoparte.Separat intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei de masline extravirgin,cam 2 minute dupa care in alta cratita punem ciupercile carnea si ceapa calita.Asezonam cu condimentele dorite,din cele 2 linguri de amidon facem un sos cu putina zeama de la puiul fiert,turnam peste tot ce avem in cratita si dam cratita la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui cu bambus si legume

Postat de timea

Pui cu bambus si legume

Punem pe foc o tigaie adanca ( eu folosesc un wok) in care adaugam uleiul de masline. Pieptul de pui il teiem bucatele si il punem la calit in uleiul incins. Amestecam pentru a se praji pe...

Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de pui

Postat de Irina

Cannelloni cu carne de pui

Dupa ce am pregatit toate ingredientele de care aveam nevoie pentru reteta de cannelloni cu pui, am trecut la prepararea ei. Am pus o tigaie la incins, am turnat putin ulei si am adaugat carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 13:16
ah asa o facea si mami cu tarhon, e super bun ! ciuperci cu pui si tarhon! o nebunie! sunt prima asa ca dau cele 5 furculite cu toata placerea!
la 22.04.2010, 13:17
uff, iar nu se vad furcile!
la 22.04.2010, 18:22
Multumesc mult epurasha2bb.
la 22.04.2010, 18:32
cu placere, hai ca acum se vad si furculitele!
la 22.04.2010, 18:52
Ai dreptate,trebuie sa apesi cu nadejde ca sa se inverzeasca furculitele.

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking