Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor

Postat de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri
26 Mai 2014 | 4167 vizualizari
Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 250 gr ciuperci,
  • 3-4 cabanosi,
  • 1 legatura marar,
  • 1 pahar de lapte,
  • 1 lingura smintina,
  • 200 gr specialitate{brinza},
  • 3 linguri faina,
  • 3-4 rosii potrivite,
  • cateva fire de ceapa verde,
  • usturoi granule.
  • piper alb,
  • sare,
  • 3 linguri de ulei,
  • unt pt. uns tava.

Mod de preparare

Curatam ciupercile apoi le spalam si le tocam, la fel tocam si ceapa verde, mararul, rosiile. Taiem cabanosii iar brinza o afarmam cu furculita, intr-un vas batem ouale ca pt. omleta adaugam laptele, smintina, mararul si ceapa tocate, uleiul. Le amestecam bine. Separat in alt vas punem faina, ciupercile si brinza, omogenizam bine apoi turnam restul ingrendientelor si potrivim de sare, usturoi si piper. Se baga la cuptorul preincalzit la 180 de grade lasam 40-45 min pina se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de pui cu cascaval

Postat de Irina

Rulada de pui cu cascaval

Am aranjat feliile de piept de pui una langa alta, suprapunand cam de 2 cm, pentru a obtine o foaie de rulada. Am tocat ceapa verde si am pus-o in tigaie in putin ulei incins, am amestecat de...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu branza si dovlecel

Postat de oanapl

Aperitiv clatite cu branza si dovlecel

Mixezi ouăle până când devin spumoase, apoi adaugi pe rând uleiul, iaurtul, dovlecelul ras, dar nescurs si brânzeturile mărunțite. Adaugi, treptat, făina cernută cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2014, 22:44
la 27.05.2014, 02:21
la 27.05.2014, 07:04
like
la 27.05.2014, 07:27
Va multumesc...
la 27.05.2014, 07:34
Y

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking