Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2010 | 5081 vizualizari
Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry

Ingrediente

  • 8 ciuperci Portobello mari, curatate de cozi
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 85 gr branza Mozzarella, data pe razatoarea mare
  • 25 gr branza Cheddar, proaspat rasa
  • 8 rosii cherry
  • 2 lingurite busuioc maruntit
  • piper, dupa gust

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200ᵒC.Se unge o tava cu putin ulei de masline.Se aseaza ciupercile cu scobitura in jos pe tava.Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 5-10 minute pana cand s-au inmuiat.Se scot din cuptor si se scurg pe servete de bucatarie, punandu-le tot cu scobitura in jos.

Mazarea din conserva se scurge si se face piure.Intr-un vas se amesteca branza Mozzarella cu cea Cheddar, busuiocul si piperul dupa gust.Dupa ce s-au scurs ciupercile, se aseaza din nou in tava, dar cu scobitura in sus.Se imparte piureul de mazare si amestecul de branzeturi in cele 8 cipuerci apoi se orneaza fiecare ciuperca cu cate o rosie cherry.Se mai coc ciupercile 10 minute pana cand branza s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Postat de caroline

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri. Ardeiul il spalam si il punem la copt pe...

Citeste continuarea

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână

Postat de Zamfira

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână

Pregatirea aluatului Framantam faina cu untul foarte rece si adaugam putina sare. Adaugam 2 oua intregi si 50 ml apa foarte rece. Tapetam cu grasime si faina o tava de tarta sau o forma...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking