Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter

Postat de panacris in Mancaruri de post
13 Mar 2014 | 3204 vizualizari
Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter

O mâncărică tare bună pentru zilele de post ;)

Ingrediente

  • Praz 2 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ciuperci champignon 500 g.,
  • Gogoșari în sos de muștar a la Panacris cca. 4 bucăți.

Mod de preparare

Prazul se curăță, se taie rondele și se pune la călit cu puțin ulei de măsline, în minunatul vas Zepter. Se lasă la foc mic cca 4 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge în zona verde. Apoi se adaugă ciupercile curățate și feliate, gogoșarii feliați conservați în sos de muștar, se amestecă și se lasă la gătit la foc potrivit cca. 8 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge la finalul zonei verzi. Se oprește focul și se lasă la gătit fără foc, cca. 25 de minute. Când a ajuns indicatorul termocontrolului în zona bej, mâncărica e gata. Se servește ca atare, sau cu mămăligă;) Am servit alături de tagliatelle cu roșii a la Panacris, rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-de-casa-colorate-natural-57046.html ! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Burrito vegetarian, de post

Postat de rocsi_1612

Burrito vegetarian, de post

Orezul il spalati, il puneti la fiert in apa cu putina sare. Cand s-a patruns, il rasturnati intr-o sita si il lasati sa se scurga bine. Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul curatat il...

Citeste continuarea

Pasta de fasole cu sos de ceapa caramelizata

Postat de merisor67

Pasta de fasole cu sos de ceapa caramelizata

Fasolea, bine spălată, se pune la hidratat în multă apă rece, de seara până dimineața, ținută la frigider. A doua zi, se scurge apa, se clătește fasolea cu apă rece și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2014, 19:47
Portia asta este pentru mine,asa-i?Imi place orezul cu ciuperci de numa,numa!
la 13.03.2014, 19:53
muy bueno!
la 13.03.2014, 19:57
la 13.03.2014, 19:58
la 13.03.2014, 20:03
Bunica, porția din imagine e cu paste Dar merge și cu orez, dacă așa vrei

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking