Ciuperci cu smantana

Postat de Larisel in Mancaruri de legume
9 Dec 2013 | 10277 vizualizari
Ciuperci cu smantana

Printre preferatele mele . Scuzati prezentarea dar nu a mai avut nimeni rabdare sa aseze frumos in farfurie :))

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • o ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • smantana-400 g
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute.

Ceapa o tocam marunt la fel si usturoiul. Eu am pus vreo 4-5 catei de usturoi.

In tigaie punem o lingura de ulei si apoi punem ceapa si usturoiul.

Le lasam sa se caleasca un pic, cat sa se inmoaie ceapa si apoi adaugam ciupercile.

Amestecam si apoi adaugam vreo 300ml de apa.

Pregatim smantana in care punem cele 2 linguri de faina.

Dupa ce apa a scazut punem sare si piper, iar apoi punem amestecul de smantana cu faina.

Lasam sa traga cateva clocote, mai verificam gustul si gata!

Eu am servit evident cu mamaliga..nimic nu s-ar fi potrivit mai bine!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Postat de Bucataras

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete:     Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...

Citeste continuarea

Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana

Postat de oanapl

Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana

Iata cum se prepara Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana Se alege o tigaie largă și mai adâncă în care se topește untul. Se taie carnea de pui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2013, 22:36
O bunatate!
la 09.12.2013, 22:39
cu paine prajita mi-ar placea si mie
la 09.12.2013, 22:39
la 09.12.2013, 22:54
mmm si preferatele mele
la 09.12.2013, 22:54
Bune

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking