Ingrediente
- ciuperci champignon - vreo 15, cred că au fost
- un ou
- delikat
- vreo 60-70 gr făină
- 100 ml lapte
- 3 linguri de ulei
Mod de preparare
Ciupercile au fost spălate şi curăţate. Unele dintre ele , care au fost mai mari..au ramas fara codite :))
Din ou, lapte, făină, delikat şi trei linguri de uleiam făcut un aluat ca la clătite, de consistenţă ceva mai groasă.
Am luat apoi fiecare ciupercă, am trecut-o bine prin compoziţia aceea groasă şi spumoasă şi am aruncat-o într-o tigaie cu ulei bine încins. Am prăjit pe ambele părţi şi apoi le-am devorat.....
Se consumă fierbinţi, dar mie mi-au plăcut foarte tare reci. Noi le-am folosit ca garnitură lângă un macrou prăjit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|