Ingrediente
- 600g ciuperci
- 1/2 ardei rosu
- 7 catei usturoi
- 500 ml bulion
- 1 ceapa
- marar
- patrunjel
- sare piper
- 100g cascaval
Mod de preparare
Am spalat ciupercile si le-am scos piciorusele. Am asezat ciupercile in tava, le-am sarat si piperat si in fiecare palariuta am pus cubulet de ardei. Am pus putin ulei si un pahar de apa. Am dat tava la cuptor.
Intre timp am tocat piciorusele de la ciuperci, am dat ceapa pe razatoarea cu ochiuri mari si le-am calit impreuna in tigaie. Cand zeama lasata de ciuperci a mai scazut am pus bulionul si usturoiul pisat, marar si patrunjel tocat si am potrivit gustul cu sare si piper. Am turnat tot amestecul obtinut peste palariutele din tava. Am bagat dinou tava la cuptor si am mai lasat cateva minute pana cand sosul a acazut putin.
Dupa ce am scos tava din cuptor si a inceput sa se mai raceasca am presarat deasupra cascaval ras.
Am servit alaturi de mamaliguta. Poate fi si mancarica de post fara cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|