Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
10 Iul 2013 | 4538 vizualizari
Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui

Simplu si gustos!

Ingrediente

  • 10 ciuperci mai maricele
  • 1 kg piept de pui
  • 1 Kg pulpe de pui dezosate
  • sare
  • ulei de masline
  • busuioc
  • piper
  • 5 graunti de usturoi
  • 1 ardei bulgaresc

Mod de preparare

Am pregatit totul pe gratarul de la cuptor.

Spalam bine ciupercile, eu nu obisnuiesc sa curat pielita cand le pregatesc la gratar, apoi le lasam la scurs.

Coditele le curatam de partea cu pamant si le tocam marunt.

Spalam si transam pieptul de pui in felii subtirele, la fel si pulpele.

Din uleiul de masline, busuioc, piper, sare si usturoiul pisat, facem un sos cu care ungem bucatile de piept de pui si pulpele si le asezam pe gratarul cuptorului.

Coditele de ciuperci tocate le asezam in interiorul ciupercilor, presaram sare si piper si picuram cate putin ulei de masline, sau din sosul cu care am uns carnea si punem cateva rondele de ardei iute la fiecare.

Asezam si ciupercile pe gratar, apoi punem o tava cu apa pe nivelul inferior gratarului si dam drumul la cuptor la 200 grade pentr 30-40 minute.

Avem grija sa mai intoarcem carnea si pe partea cealalta cam pe la jumatatea timpului.

Ies foarte bune si usor condimentate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci

Postat de mamaieelena

Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci

Carnea spalata si tamponata cu hartie de bucatarie se portioneaza ca pentru gratar la 2-2,1/2cm grosimea.Pulpele de pui le-am dezosat ca sa se patrunda mai usor si mai repede.Toate acestea le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2013, 15:59
forte bune!
la 10.07.2013, 16:00
buuuune
la 10.07.2013, 16:01
Mi-am adus scaunul,te rog sa ma servesti,ca`s o duamna..ciorba am mancat acasa...
la 10.07.2013, 16:03
bun bun
la 10.07.2013, 16:03
Tu, duamna, ai adus si desertul cu tine, sau ai venit cu mana goala?

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking