Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Postat de bitza in Pui
21 Iul 2011 | 4486 vizualizari
Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 3 aripioare
  • 3 copanele mici
  • 1/2 conserva rosii decojite
  • 2 catei usturoi
  • otet balsamic
  • sare,piper,chili
  • patrunjel

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul se incinge si se aseaza ciupercile

Se intorc pe ambele parti,iar cand sunt gata se aseaza pe o farfurie. Un catel de usturoi se zdrobeste si se amesteca cu 1 lingura ulei. Ciupercile se imbraca in acest sos si se pastreaza la cald.

Aripoarele se pun la fiert pentru 10-15 minute,se scot,se condimenteaza si se pun si ele pe gratar pana se rumenesc. Peste pojghitele ramase in gratar se pun rosiile zdrobite si un catel de usturoi zdrobit. Se lasa se se intrapatrunda aromele,se asezoneaza cu patrunjel si se pune peste aripioare.

Pe o farfurie se aseaza ciupercile,in mijloc un inel de ardei si aripioare in sos. Se presara cu patrunjel si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Copanele de pui cu ciuperci umplute

Postat de AnyCostescu

Copanele de pui cu ciuperci umplute

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine...

Citeste continuarea

Frigarui de pui cu carnaciori afumati

Postat de RuxyRux

Frigarui de pui cu carnaciori afumati

Pieptul de pui se feliaza si se marineaza minim o ora in ulei de masline, condimente si sare. Carnaciorii se taie in bucati, la fel si ardeiul. Se prepara frigaruile, se infig pe rand carnea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.07.2011, 08:18
la 21.07.2011, 08:36
bun bun
la 21.07.2011, 09:06
nu am cuvinte
la 21.07.2011, 10:46
la 21.07.2011, 13:18
place

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking