Ciuperci la tigaie

Postat de Alinutza80 in Mancaruri de legume
12 Iun 2012 | 3542 vizualizari
Ciuperci la tigaie

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci asortate
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri sos wok sweet-sour
  • 2 linguri sos wok chili-garlic
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala bine.

Se pune la fiert o oala cu apa cu sare si cand a inceput sa fiarba se pun ciupercile la oparit pentru 2-3 minute.

Intre timp se curata usturoiul si se piseaza cu putina sare.

Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se pune usturoiul putin la calit. Dupa ce se caleste, scoatem cu o paleta ciupercile oparite si le punem si pe ele la calit 3-4 minute, apoi adaugam sosurile wok si sosul de soia si mai lasam putin sa se inabuse. Pentru ca noua ne place cu mai mult sos am mai pus si un polonic de zeama de la ciuperci. Se mai adauga sare dupa gust.

Am servit calde cu ceafa de porc facuta la tigaie si baghete de paine la cuptor.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta Tom Kha Gai - Supa tailandeza de pui - Nr.4 din Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta Tom Kha Gai - Supa tailandeza de pui - Nr.4 din  Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta Tom Kha Gai - Supa tailandeza de pui - Nr.4 din  Best soups in the World Se pune intr-o oala apa si se pune la fiert. Se adauga lemongrassul, shalota-ceapa,...

Citeste continuarea

Pizza la capac

Postat de katty

Pizza la capac

Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2012, 20:50
Ce buneee..yami!
la 12.06.2012, 21:20
la 12.06.2012, 21:26
la 12.06.2012, 21:35
la 12.06.2012, 21:38

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking