Ingrediente
- 1 kg. ciuperci champignion
- 5 oua
- faina cat sa fie compozitia ca o smantana subtire
- o lingurita turmeric
- sare si piper dupa gust
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Ciupercile spalate se curata de picioruse,se taie rondele.
Se sterg cu servetele absorbante.
Ia un castorn, sparge ouale si amesteca-le bine cu o furculita.
Adauga faina, sare, piper si turmeric.
Amesteca bine pentru a incorpora toate ingredientele.
Pune uleiul intr-o tigaie nonaderenta si lasa-l la incins.
Da rondelele de ciuperci prin compozitia de ou si prajeste-le pana se rumenesc pe fiecare parte.
Scoate ciupercile pe servetele absorbante.
Sunt foarte bune atat reci cat si calde.
Se servesc alaturi de garnitura dorita.
Sunt foarte bune si la pachetel.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|