Ciuperci scazute cu aripioare pane

Postat de DanMonica in Pui
15 Mar 2012 | 4556 vizualizari
Ciuperci scazute cu aripioare pane

Ingrediente

  • CIUPERCI SCAZUTE
  • 2 cepe potrivite
  •  2 morcovi 
  •  1 kg ciuperci champignon
  •  patrunjel verde
  •  sare 
  •  piper
  •  ARIPIOARE PANE  
  • - 8-10 aripioare
  • - 4 linguri de faina
  • - sare
  • - piper 
  • - boia dulce / boia iute

Mod de preparare

Ceapa tocata o calim pana capata o culoare aurie. Adaugam ciupercile taiate si condimentam. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. 

Dupa aproximativ 15 minute adaugam si morcovii taiati cubulete mici si lasam sa fiarba in continuare, pana cand scade si sosul se ingroasa. Cu cateva minute inainte sa luam vasul de pe foc punem patrunjelul maruntit.

Spalam aripioarele, le condimentam si le lasam intr-un vas pentru 30 de minute.  Apoi le trecem prin faina si le prajim in ulei.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci scazute cu aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui umplut la cuptor

Postat de diaconta

Pui umplut la cuptor

Pentru ca nu ma pricep sa dezosez puiul,l-am cumparat gata dezosat,pregatit pentru umplut,asa treaba a fost foarte simpla. Am condimentat puiul si pe sub piele ,in interior si in exterior....

Citeste continuarea

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Postat de Bucataras

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Curata organele si carnea de pui si spala-le cu apa rece. Pune ficatul de pui la fiert intr-o oala, iar pipotele, inimile si carnea de pui in alta oala. Aduna spuma care se formeaza la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2012, 14:15
la 15.03.2012, 14:26
Wauuuu,delicioase
la 15.03.2012, 14:28
ce mancarica buna
la 15.03.2012, 14:29
la 15.03.2012, 14:41
buna

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking