Ingrediente
- 500 gr ciuperci proaspete (sau 2 conserve)
- 1 ceapa
- 200 gr spanac proaspat
- 200 gr bulion
- 2 linguri ulei
- sare
- piper negru macinat
- marar proaspat
Mod de preparare
Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, apoi le taiem felii subtiri. Curatam ceapa si o tocam fin. In uleiul incins putem ceapa. Cand ceapa a devenit translucida adaugam ciupercile taiate felii. Punem un capac pentru 2-3 minute, apoi il inlaturam si amestecam usor in ciuperci pana zeama scade. Adaugam bulionul, sare, piper si spanacul spalat. Stingem focul si mutam amestecul intr-un vas termorezistent. Presaram mararul si dam vasul la cuptor pentru 10 minute, pana sosul scade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si spanac in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|