Ciuperci umplute

Postat de Roxana in Aperitive / Garnituri
27 Mai 2010 | 3461 vizualizari
Ciuperci umplute

Tocmai am vazut ca sunt un bucataras junior !!! Bravo mie si multumesc bebitei ca are rabdare sa stea cu mine in bucatarie :))))

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 8 ciupercute champignon
  • un piept de pui
  • o ceapa medie
  • un ou
  • cascaval ras
  • 2-3 linguri de ulei
  • putin unt
  • piper, vegeta, paprika afumata

Mod de preparare

Ciupercile mari le decojim si taiem piciorusul jos. Taiem marunt ceapa, ciupercutele si pieptul de pui.

Intr-o tigaie incinsa punem uleiu si calim putin ceapa. Adaugam paprika peste ceapa si apoi puiul maruntit.Calim pieptul de pui pana scade zeama care o lasa apoi adaugam ciupercutele maruntite si condimentam. Mai prajim 2 minute si luam de pe foc.

Lasam sa se raceasca putin si adaugam oul. Amestecam bine.

Tapetam cu putin unt fiecare ciuperca mare si apoi punem compozitia.Dam la cuptor pana se rumeneste umplutura si ciupercile se inmoaie.
Presaram cascaval ras si mai dam putin la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf

Postat de mihaelar63

Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf

 Ciupercile se spala si se feliaza. Gogosarul se feliaza si el . Chorizo se taie in jumatati de rondele . Se  pun toate intr-un vas de ceramica termorezistenta ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2010, 14:20
la 28.05.2010, 00:44
e ajuns rocsi prima dar eu am pus furcile grozave,sant ale mele nu roxana?
la 28.05.2010, 00:46
ale tale nadina
la 28.05.2010, 01:33
multumesc roxanastiam eu
la 28.05.2010, 22:52
Ce as manca vreo 10 nota maxima si de la mine

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking