Ingrediente
-
- Ciuperci Champignon mari – 4 buc
- Emmentaler Delaco – 100 g
- Parmezan Delaco – 100 g
- Mozzarella Gourmet Delaco – 100 g
- Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
- Cimbrisor – 1/2 lingurita
- Ardei iute – 1 buc
- Sare si piper – dupa gust
Mod de preparare
-
Curata ciupercile si pune sare pe ele;
-
Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;
-
Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;
-
Scoate semintele din ardeiul iute si taie-l fasii;
-
Pune ulei de masline peste ciuperci si asezoneaza cu sare (daca mai este cazul) si piper;
-
Adauga branzeturile in straturi, intercaland intre ele cimbrisor si fasii de ardei iute;
-
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pana se rumenesc, iar branzeturile se topesc frumos;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|