Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Postat de AlexTeacher in Reteta de vedeta
4 Noi 2015 | 5917 vizualizari
Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Cand n-avem timp si ne e foame ! GRAV ! :)

Ingrediente

    • Ciuperci Champignon mari – 4 buc
    • Emmentaler Delaco – 100 g
    • Parmezan Delaco – 100 g
    • Mozzarella Gourmet Delaco – 100 g
    • Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
    • Cimbrisor – 1/2 lingurita
    • Ardei iute – 1 buc
    • Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Curata ciupercile si pune sare pe ele;

  • Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;

  • Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;

  • Scoate semintele din ardeiul iute si taie-l fasii;

  • Pune ulei de masline peste ciuperci si asezoneaza cu sare (daca mai este cazul) si piper;

  • Adauga branzeturile in straturi, intercaland intre ele cimbrisor si fasii de ardei iute;

  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pana se rumenesc, iar branzeturile se topesc frumos;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Postat de AlexTeacher

Cotlet de iepure Sous Vide,  cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Zdrobeste boabele de ienupar si lemongrass-ul intr-un mojar; Stropeste iepurele cu putin ulei de masline si pune pe acesta ienupar, lemongrass, sare si piper;...

Citeste continuarea

Tocana de naut cu chorizo si bulgur

Postat de Ksenya

Tocana de naut cu chorizo si bulgur

Mai intai facem bulgurul. Punem intr-o cratita uleiul,rupem spaghetele bucati,le calim pana devin aurii,adaugam bulgurul amestecam si lasam 2 minute,adaugam scortisoara amestecam si turnam apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2015, 18:04
Eu credeam ca sunt umplute cu mana... ;-bd
la 04.11.2015, 18:05
Tare bune!
la 04.11.2015, 18:05
Perfecte pentru cină!
la 04.11.2015, 18:35
foarte bune!
la 04.11.2015, 18:50
Cam bune!!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking