Ingrediente
- ciuperci champignon 16 pălării,
- cârnat proaspăt mai gros 1 fir,
- cascaval afumat Delaco cca. 50 g,
- sare iodată,
- cimbru,
- ulei de măsline
Mod de preparare
Pălăriile de ciuperci curățate, se pun într-o tavă termorezistentă, se presară sare, cimbru și puțin ulei de măsline. Se introduce tava în cuptorul preîncins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se umple fiecare pălărie cu umplutură de cârnați, se pun din nou la cuptor cca. 10 minute, la final se acoperă cu felii subțiri de cașcaval afumat, dându-se din nou la cuptor ptr cca. 3 minute.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de cârnați" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|