Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
7 Sep 2019 | 2060 vizualizari
Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

  Am avut un cas de oaie - de acela adevarat, cu gaurele perfect regulamentare . Daca ai ingrediente de calitate ,produsul final va fi un succes .  

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 300 gr cas oaie proaspat
  • 100 gr rosii deshidratate in ulei de masline
  • 100 gr jambon
  • 100 gr ceapa rosie tocata marunt
  • 2 linguri ulei
  • 1 mana rucola proaspata din gradina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1.  Ciupercile se curata de codite si de pelite .
  2. Ciupercile se ung  sau se pulverizeaza cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule . Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .
  3. Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .
  4. Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .
  5.  Tocati marunt casul , jambonul si rosiile uscate . Tocati si coditele de ciuperci aflate in stare proaspata .
  6. Toate acestea ,impreuna cu ceapa tocata se distribuie in fiecare palarioara de ciuperca .
  7. Sarati si piparati usor pe deasupra .
  8. Ciupercile se pun pe gratarul fierbinte si se lasa pana casul incepe sa se topeasca .
  9. Serviti ciupercile impreuna cu verdeata si legumele preferate . Noi am mai avut alaturi piept de pui la gratar .

                             Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Legume la tigaie

Postat de timea

Legume la tigaie

Dupa ce spalam bine legumele si le curatam dupa caz, pregatim aparatul Salad Chef Smart asezand in spatiul de taiere forma cu lamele multiple pentru taiat cubulete. Punem pe rand jumatatile de...

Citeste continuarea

Ciulama cu ciuperci reinventata

Postat de Dea_Dea

Ciulama cu ciuperci reinventata

Ardeiul se toaca , usturoiul se piseaza. se pun in wok . Se pune uleiul si apa . Ciupercile se pun si ele si se lasa la fiert cu capac 5 min , pana se inmoaie ardeiul. Se condimenteaza cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2019, 13:20
Minunate!
la 07.09.2019, 13:32
Imi pare rau ca nu mi-am amintit sa le includ in meniul de Paltinis !!!
la 07.09.2019, 15:12
Pe gustul meu!
la 07.09.2019, 15:56
la 07.09.2019, 15:59
Ce buna e oaia la gratar...

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking