Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
7 Sep 2019 | 2058 vizualizari
Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

  Am avut un cas de oaie - de acela adevarat, cu gaurele perfect regulamentare . Daca ai ingrediente de calitate ,produsul final va fi un succes .  

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 300 gr cas oaie proaspat
  • 100 gr rosii deshidratate in ulei de masline
  • 100 gr jambon
  • 100 gr ceapa rosie tocata marunt
  • 2 linguri ulei
  • 1 mana rucola proaspata din gradina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1.  Ciupercile se curata de codite si de pelite .
  2. Ciupercile se ung  sau se pulverizeaza cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule . Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .
  3. Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .
  4. Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .
  5.  Tocati marunt casul , jambonul si rosiile uscate . Tocati si coditele de ciuperci aflate in stare proaspata .
  6. Toate acestea ,impreuna cu ceapa tocata se distribuie in fiecare palarioara de ciuperca .
  7. Sarati si piparati usor pe deasupra .
  8. Ciupercile se pun pe gratarul fierbinte si se lasa pana casul incepe sa se topeasca .
  9. Serviti ciupercile impreuna cu verdeata si legumele preferate . Noi am mai avut alaturi piept de pui la gratar .

                             Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute

Postat de caroline

Ciuperci umplute

Incepem prin a curata ciupercile de pielita .Le trecem apoi sub un jet de apa rece si separam palarioarele de picioruse.  Piciorusele ciupercilor le tocam marunt. Morcovul il curatam,il...

Citeste continuarea

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Postat de katty

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Taiem codita la vinete si le taiem in doua jumatati. Crestam fiecare jumatate, presaram cu sare si le lasam la scurs pentru 1/2 de ora. Coacem ardeii kapia pe plita si ii curatam de coaja....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2019, 13:20
Minunate!
la 07.09.2019, 13:32
Imi pare rau ca nu mi-am amintit sa le includ in meniul de Paltinis !!!
la 07.09.2019, 15:12
Pe gustul meu!
la 07.09.2019, 15:56
la 07.09.2019, 15:59
Ce buna e oaia la gratar...

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking