Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
15 Mar 2020 | 2002 vizualizari
Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

 Mai simplute ciupercile acestea, dar asta nu inseamana ca nu sunt foarte bune.

Ingrediente

  • 10 ciuperci champignon de marime medie
  • 100 gr branza Cheddar
  • 3 linguri tocate de ceapa verde
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 ou
  • nucsoara macinata
  • piper negru macinat
  • boia ardei dulce
  • sare
  • rosiipentru servit

Mod de preparare

  1. Se curata  ciupercile de membrana exterioara.
  2. Se scot din fiecare ciuperca coditele care apoi vor fi tocate marunt.
  3. Branza Cheddar se taie cubulete cat se poate de marunte.
  4. Amestecati coditele tocate de ciuperci cu Cheddar, ceapa verde tocata ou, pesmet, sare, piper, boia si nucsoara.
  5. Cu ajutorul unei pensule de silicon se ung ciupercile interior exterior cu ulei de masline. Sarati ciupercile si le asezati intr-un vas termorezistent.
  6. Fiecare palarioara de ciuperca se umple cu amestecul preparat.
  7. Dati tava la cuptor 20 minute pana cand ciupercile noastre incep sa se gratineze.
  8. Serviti ciupercile umplute cu Cheddar si ceapa verde alaturi de legumele preferate. Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti cu dovlecei

Postat de sufletista

Ardei umpluti cu dovlecei

Intr-o cratita, calim ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razatoare in putin ulei de masline, adaugam ardeii tocati marunt. Amestecam si lasam 2 -3 min sa se caleasca impreuna cu ceapa, adaugam...

Citeste continuarea

Evantai cu legume

Postat de caroline

Evantai cu legume

1.    Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii feliem in felii rotunde potrivite ca si grosime. Dovleceii ii spalam, ii taiem la capete apoi feliem la fel ca si cartofii in felii ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2020, 21:18
Sar`na pentru masa, m-am asezat neinvitata...
la 15.03.2020, 21:20
Cu drag !!!
la 15.03.2020, 22:01
la 15.03.2020, 22:24
Ce bine arata!
la 15.03.2020, 22:42
bune bune

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking