Ciuperci umplute cu dovlecei si marar

Postat de babi5 in Aperitive / Garnituri
27 Mar 2014 | 4524 vizualizari
Ciuperci umplute cu dovlecei si marar

Nu m-am inspirat de undeva anume, ci pur si simplu mi-au tras ciupercile cu ochiul si am zis ca o sa fac eu ceva cu ele. Si am facut...

Ingrediente

  • 800 gr ciuperci
  • 1 dovlecel
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel pentru decor
  • 1 bucatica de castravete verde (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si condimentam cu sare, piper si vegeta. Coditele se spala si se toaca marunt. Dovlecelul se rade, se pune intr-un castron, se adauga coditele tocate, pesmetul, mararul tocat, ceapa si usturoiul tocate fin, oul. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine, apoi cu compozitia obtinuta umplem ciupercutele. Punem putin ulei pe fiecare in parte. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade  si lasam pentru cca 40  minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu dovlecei si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu spanac, urda si crema de branza

Postat de rocsi_1612

Placinta cu spanac, urda si crema de branza

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, adaugam sarea, drojdia uscata si amestecam cu o lingura. Turnam apa calduta, framantam pana toate ingredientele sunt bine incorporate.  La final adaugam...

Citeste continuarea

Melcisori pufosi cu branza sarata

Postat de Constelatialeu

Melcisori pufosi cu branza sarata

Intr-un vas maruntim drojdia, adaugam lingurita de zahar,turnam laptele caldut si adaugam cca 150 g faina, omogenizam si lasam la crescut cca 10 min. Dupa ce a crescut maiaua,adaugam uleiul,apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2014, 14:44
la 27.03.2014, 14:50
la 27.03.2014, 15:47
Aromate!
la 27.03.2014, 16:01
Multumesc multdragii mei
la 27.03.2014, 19:14

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking