Ingrediente
- 800 gr ciuperci
- 1 dovlecel
- marar verde
- 1 ou
- 3 linguri pesmet
- sare
- piper
- vegeta
- patrunjel pentru decor
- 1 bucatica de castravete verde (pentru decor )
- 50 ml ulei
- 3 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
Mod de preparare
Se curata ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si condimentam cu sare, piper si vegeta. Coditele se spala si se toaca marunt. Dovlecelul se rade, se pune intr-un castron, se adauga coditele tocate, pesmetul, mararul tocat, ceapa si usturoiul tocate fin, oul. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine, apoi cu compozitia obtinuta umplem ciupercutele. Punem putin ulei pe fiecare in parte. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade si lasam pentru cca 40 minute.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu dovlecei si marar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|